77-годишната Джейн Фонда блесна на Холивудските филмови награди в Бевърли Хилс с ефектен бял тоалет.

Неостаряващата актриса показа завидна слаба фигура и женствено излъчване. Фонда позира на червения килим с дреха на

"Балмен", колекция пролет/лято 2016, от късо, силно вталено сако и дълги панталони на волани.

Актрисата беше с мрежесто боди и смело показа част от корема си. Като аксесоари тя беше избрала големи диамантени обеци, пръстен и златен клъч.

В бяло беше и Рийз Уидърспуун, Амбър Хърд сияеше в златно, а Кери Мълиган и Алисия Викандер заложиха на черни тоалети.



На церемонията Джейн Фонда грабна награда за "Поддържаща роля" за филма "Младост". Другият отличен в категорията беше Бенисио дел Торо за "Сикарио", пише БТА. Кери Мълиган спечели приза за "Най-добра актриса" за ролята си в драмата "Суфражетка". Уил Смит беше отличен за "Най-добър актьор" за спортения трилър "Сътресение".

Драмата "Момичето от Дания" донесе призове за "Най-добър режисьор" на британеца Том Хупър и за "Пробив на актриса" на шведката Алисия Викандер. Наградата за "Пробив на актьор" спечели австралиецът Джоел Еджъртън за ролята на агента от ФБР Джон Конъли в биографичния "Черна служба" за бостънския гангстер Джеймс "Уайти" Бълджър.

Две отличия получи и "Бързи и яростни 7" - за "Холивудски касоразбивач" и за "Песен" за "See You Again" на Уиз Калифа в сътрудничество с Чарли Път. Звездите на уестърна "Омразната осморка" на Куентин Тарантино, сред които Самюел Джексън и Кърт Ръсел, бяха отличени с награда за "Актьорски ансамбъл". В категорията за "Най-добра анимация" наградата бе за "Отвътре навън". Наградата за "Документален филм" получи "Ейми" на Асиф Кападия.

Робърт де Ниро беше почетен с приз за "Цялостна кариера".