Джейсън Стейтъм потвърди своето участие в третата част на екшън сагата "Непобедимите".

"Започваме снимки на 20 август в България", разкри той в интервю, цитирано от англоезичния сайт Shockya. Актьорът досега не беше сигурен дали ще участва във филма заради ангажиментите му към друга екшън продукция - "Изкупление".

Стейтъм обаче открил, че може да се снима едновременно в двете ленти, защото датите няма да се припокриват.

"Непобедимите 3" ще се снима в студиото на "Ню Бояна", където беше заснета и предишната част от поредицата на Силвестър Сталоун.

В нея освен Слай и Стейтъм участва и Арнолд Шварценегер, когото също очакваме за втори път в България това лято. Сталоун е събрал цяла плеяда от звезди за своя екшън проект, като за третата част на "Непобедимите" се водят преговори и с Мила Йовович, Уесли Снайпс, Джеки Чан, Никълъс Кейдж и дори Мел Гибсън, който трябва да изиграе един от главните злодеи.

Преди началото на снимките пък Силвестър Сталоун е решил да добави още татуировки към своята колекция. Вестник "Дейли мейл" пише, че 66-годишният Слай е бил забелязан в студио за боди арт в Холивуд, но не се уточнява какво е нарисувал на кожата си.

Сталоун има много татуировки, като някои от тях прикриват белези, получени по време на бойни сцени. В предишните части на "Непобедимите" Слай показа много от рисунките по тялото си и вероятно ще видим новата му придобивка в следващия филм.