, като се върна в София?”, попитал Джейсън Стейтъм част от българския екип, който работи за “Непобедимите 2”, малко преди да отлети за Англия.

Актьорът кацна миналата неделя на ВИП-а на летището в София да се снима във филма със Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Чък Норис и Жан-Клод ван Дам.

Сега Стейтъм се е прибрал вкъщи за 6 дни. Като се върне в България, отново ще отседне в луксозна къща в Драгалевци, където спа и преди. В нея има киносалон с голям екран. Филми обаче още не е гледал заради натоварената си програма. Нито се е разхождал из София. Но всяка сутрин става с час по-рано, за да тренира. Неотлъчно до него е фитнес инструкторът му. В залата, която също се намира в къщата, Джейсън вдига личните си щанги и гири, които си е донесъл от Лондон.

По отношение на храната изобщо не е капризен. Още първия ден в София си купува българско кисело мляко и кътък от “Фантастико” в Драгалевци. Въпреки че персоналът на магазина го разпознава, актьорът не е дал нито един автограф.

Като стане дума за коли, изискванията му са големи. Точно затова всеки ден се вози в различна. Първо не харесал големия джип GL класа нa “Meрцедес”, с който го взели от летището. Затова последните дни в България се е придвижвал с “Ауди А8”, а като се върне, най-вероятно ще се вози в S-класа като Сталоун.

продължават и тази седмица в Киноцентъра. Във филма участват и други холивудски величия - Джет Ли, Ренди Кутюр и китайската актриса Ю Нан.

Жан-Клод ван Дам днес става на 51 години. Според руската информационна агенция Новости той е пристигнал вчера в Кайро, където да отбележи празника си. “По график той трябва да снима и днес. Няма да организираме нещо по-специално за рождения му ден. Снимачният ден ще протече нормално”, каза пиарът на продукцията у нас Татяна Педерсън.