Холивудската звезда Джейсън Стейтъм се оказа на крачка от смъртта. Актьорът едва не се удави по време на опасна каскада.

Инцидентът станал в събота по време на снимки в изкуствено езеро. Актьорът отказал дубльор по време на една от каскадите и решил сам да я направи.

„Ще го направя сам, не е толкова сложно“, заявил актьора. За нещастие се оказало, че е надценил силите си.

Атлетичният мачо потънал във водата и не могъл да изплува. След което на снимачната площадка изпаднали в ужас.

Няколко каскадьори и спасители веднага се хвърлили във водата, за да го търсят. Успели да го извадят, но едва го свестили.

Чакащата наблизо линейка незабавно го откарала в болница. След няколко часа под лекарско наблюдение Стейтъм бил изписан без опасност за живота и заминал за София.

Въпреки шока от случилото се, актьорът настоял да се върне на работа и да продължи снимките. И категорично отказал да си вземе почивка за възстановяване.

Късно в събота вечерта в столицата се прибраха и останалите актьори от продукцията, а на летището кацна и Харисън Форд. „Благодарен съм на Бог, че съм жив и че мога още да работя, коментира Стейтъм след инцидента.

Целият екип на „Непобедимите 3“ е застрахован срещу злополуки. И ако нещо се случи с някой от актьорите обезщетението е за милиони долари, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.