Представител на Дженифър Анистън отрече съобщенията, че тя планира да се омъжи за приятеля си Джъстин Теру в Гърция това лято, съобщават британски медии.

Клюкарски сайтове съобщиха, че звездата от "Приятели" и Теру са се сгодили през март и търсели идеалното място, на което да разменят брачни клетви при неотдавнашно посещение в средиземноморската страна.

Анистън хвърлила око на луксозен хотел на остров Крит, където е роден баща й Джон и сайтът TMZ.com съобщи, че брачната церемония ще се състои през юли. Но говорител на Анистън отрече слуховете, като заяви пред сайта GossipCop.com, че цялата история била изфабрикувана.

Представителят допълни, че информацията вероятно е скрита реклама за хотела, за да се популяризират ексклузивните му сватбени пакети.

Анистън и Теру започнаха връзката си през миналата година, след като се запознаха на снимачната площадка на романтичната комедия "Страст към пътешествия".

По ирония на съдбата бившият съпруг на Анистън Брад Пит обяви неотдавна годежа си за дългогодишната си партньорка Анджелина Джоли, пише БГНЕС.