Медиите отвъд океана разпространиха поредните слухове за предполагаемата сватба на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Този път клюките гласят, че двамата стягат тайна церемония в Кабо, Мексико, която ще се състои до края на тази година, пише bliasak.bg.

"Дженифър най-накрая си намери мъж, който е по-добър от Брад и който я обича повече от него, затова в никакъв случай няма да го изпусне. Неговата безусловна любов й помогна окончателно да преодолее раздялата си с Брад и да продължи напред. Сега тя е потънала до уши в сватбени планове и нищо не може да помрачи щастието й", заявила дружка на Дженифър Анистън пред клюкарско издание.

"Джен и Джъстин обсъждаха няколко места, които според тях са подходящи за сватба, но в крайна сметка се спряха на Кабо. Градът е красив и се намира само на стотина километра от Лос Анджeлис, където живеят повечето им приятели. Джен много се вълнува от предстоящото събитие, но този път сватбата ще бъде скромна и в тесен кръг", обяснила приятелката на Дженифър Анистън.

"Тя вече изживя детската си мечта да има голяма и пищна церемония, затова сега не иска нищо да й напомня за онзи ден през 2000-ната година, когато каза "Да" на Брад Пит. Сега Джен просто иска да направи щур купон, който гостите й да запомнят до края на дните си", добавила познатата на актрисата.