Гост в новия брой на “Фолкмаратон” е Джена, която бе обявена за Модна икона на 2015. Звездата отдава това внимание на промяната, която е направила с визията си и със себе си.

Тя признава, че това не е плод само на нейните собствени усилия, но и на работата на целия си екип. Джена разказва, че получила импулс да сподели правилото, че стремежът към съвършенство е начин на живот, след една изтощителна тренировка във фитнеса:

“Много важно е да изглеждаме добре, да тренираме, да сме здрави и духа ни да е здрав, а особено за хора с нашия начин на живот и ангажираност, това е задължително!”, признава тя.

Певицата е изключително доволна от най-новия си хитов проект “Ти къде беше”. В този проект тя е заложила на генерална промяна в много отношения - и в мелодично, и във визуално отношение. Тя приема много присърце тази песен, но подчертава, че това не е лична болка и песента не е посветена на конкретен човек.

Джена е готова да събере и албум с фолклорни песни.

“Благодаря на Атанас Стоев, за това, че ме покани да пея с оркестър “Канарите” на техния концерт в Стара Загора. Харесвам този оркестър от дете, в къщи винаги са се слушали песните на “Канарите” и за мен беше изключително удоволствие да пея с тях! Надя Стоева ми предостави възможността да изпея едни от емблематичните им песни. “Слънцето трепти, захожда” е една от моите любими техни песни!”, разказва Джена.



Във “Фолкмаратон” певицата коментира и някои публикации в медиите, които я свързват с бившия й приятел Джино и с риалитито, в което той участва. Тя признава, че не е сред зрителите на този тип предавания, защото не одобрява битовата показност на участниците. Джена е категорична, че личното пространство на всеки е неприкосновено и трябва да се пази от камери и обективи. Почивката й в Дубай е планирана преди месеци и това, че се е случила по време на формата е просто съвпадение.

“Все още имам една много романтична връзка с моите почитатели. Не наблягам толкова на присъствието си в интернет и на интернет комуникацията, отколкото на прекия контакт с тях. През годините това успях да го съхраня. Да си говоря с тях, да си казваме нещата, кои харесваме и кои - не. Това ме държи близо до тях. Старая се да се променям и то да вървя към хубава промяна“, споделя певицата във ”Фолкмаратон“, пише planeta.tv.