В началото на месец ноември Джена ще изненада своите многобройни почитатели с нов видеоклип към песента "Стойки не чупи", като цялостната концепция и идеи за клипа са на самата певица.

Песента вече е позната на феновете и е една от най-харесваните песни, включени в традиционната компилация "Пайнер Хит Сезони - Есен 2010".

Снимките на новото видео на певицата бяха в София, на два снимачни терена - зала за танци и огромно хале, а режисьор е Николай Скерлев. За своя грим и прически певицата отново се довери на любимия си екип - Мис Бони и Благовеста Маркова - Еси.

В този видеоклип Джена залага на три коренно различни една от друга визии, като за стайлинга си тя се довери изцяло на собствения си вкус и стил. В част от кадрите певицата ще ни върне към диско вълната, заляла Америка в края на миналия век, като това усещане се допълва от блестящите тоалети и къдравата прическа.

В другите визии ще видим певицата в елегантен тоалет в бебешко розово, и в черен, “по-сценичен и агресивен” тоалет, по думите на самата Джена.

Източник: planeta.tv