Джена стартира 2014-та амбицирана да предложи на почитателите си нови и интересни проекти.

"Определено тази година ме чака много работа и най-вероятно животът ми ще бъде съсредоточен към нея" - споделя фолк звездата пред "Звездно".

Певицата не крие, че изминалата година й е донесла различни емоции и много уроци в живота, а тя е направила своите заключения и изводи. "Трябва да бъдем добри, апелирам с цялата си душа за това, аз самата се старая всеки ден да правя по нещо добро" - казва изпълнителката.

Джена споделя в ефира на "Планета" и интересни подробности за дуета си с Андреа. Общото им парче "Пий едно от мене" бе прието изключително добре от меломаните и вече се утвърждава като един от хитовете на сезона.

"За мен беше удоволствие да работя с Андреа, открих един различен човек – тя е много емоционална и е истински професионалист. Осъзнах, че за да бъдеш на определено място и да бъдеш някой в кариерата си, значи наистина имаш качества и Андреа е чудесен пример за това" - казва изпълнителката на "Как не се уморих".

Тя издаде, че двете са се старали много за този проект, разделили са си работата и всяка е дала това, което най-много й се отдава, без никаква доза егоизъм. "За мен беше предизвикателство две толкова различни жени и два различни гласа да си паснат. Не съм направила дуета си с Андреа, за да бъде дует на годината" - заяви Джена

В навечерието на Годишните музикални награди на телевизия "Планета" тя заяви, че феновете ще решат коя песен е най-достойна за награда, а за работата си през годината обобщи: "Аз съм много доволна от работата си през годината, за мен творчески тя приключи чудесно", пише signal.bg.