В новия брой на “Автограф” гостува Джена. Певицата споделя, че се чувства много заредена и отпочинала от екскурзията, която си организира наскоро в Дубай.

Казва, че обича да пътува и да открива различни култури. Това, което е видяла в Дубай, я кара сега да бъде още по-позитивна и да се чувства още по-добре.
Щастлива е, че животът й е музика и песен и напоследък все по-често си повтаря, че няма нищо по-хубаво от това да имаш дарба и талант и да можеш да си изказваш душата и емоциите с песен.

“В моето сърце винаги ще остане народната музика и годините, които изживях в Котел. Много често си спомням за музикалното училище, за моите преподаватели и за това, което ми дадоха всички те. Много се надявам сега, гледайки това предаване, да се гордеят с мен. А аз искам да им кажа, че много ги обичам и съм им благодарна, че ме докоснаха до красотата на фолклорното изкуство”.

Джена споделя, че добротата и човещината трябва да бъдат в по-голяма доза в днешното ни ежедневие. Според нея българинът носи в себе си тези качества и може да прави добри неща.



“Не искам душата ми да бъде мачкана, затова много внимавам какво говоря, какво правя и как се държа с хората. Последните години аз преживях много неща, минах през всякакви емоции, много спечелих, изгубих, плаках, смях се, но мисля, че научих своите грешки и спя спокойно и с чиста съвест. Това, което мразя са интригите и нечестните, лицемерни хора. Старая се да имам, макар и малко на брой, качествени приятели, за да мога, когато душата ми има нужда, да знам, че до мен има истински и чисти хора”, споделя певицата.

Джена казва, че е човек, който не спира да мечтае, а в музикален план има две много големи мечти. След около две години тя ще отбележи десет години на музикалната сцена, затова едната й мечта е свързана с осъществяването на самостоятелен концерт по начин, по който тя си го представя.

“Другата ми мечта е свързана с нещо, което тайничко винаги съм искала, но никога не съм го споменавала. Нямам комплекси и не се притеснявам да си го кажа. Мечтая си да получа приза “Певица на годината” и да изживея тази емоция. Това няма да бъде само една оценка за труда ми, а нещо, с което искам да зарадвам и моите почитатели. Затова мога да си позволя да кажа, че имам такава мечта, защо да нямам. Мисля, че заслужавам една такава награда и се надявам един ден да държа в ръцете си тази статуетка, за да усетя какво е чувството”, откровено споделя Джена.