Джена спечели уважението на публиката и на много българи, с благотворителната инициатива, която предприе през изминалия месец.

Певицата стартира кампания в подкрепа на бездомни животни, като по време на своите участия в различни клубове на страната, в специална кутия за благотворителност, тя набира финансови средства за тази кауза.

“Изпращам ви целувки и огромна благодарност към всички, които дариха пари за моята кампания за бездомните животни. Има хора с големи сърца”, сподели певицата в официалната си страница във Facebook тези дни.

Звездата на телевизия “Планета” не скри, че е много щастлива, че все повече хора имат желание да помогнат, включват се в тази кампания кой с колкото има възможност и въпреки трудните времена доказват, че българинът има голямо сърце. Въпреки натоварената си програма, Джена успя лично да дари част от събраните средства на Фондация “Animal Hope Varna”, чиято дейност е насочена към осигуряването на финансиране и лечение на пострадали и нуждаещи се бездомни животни, с което предизвика и тяхната благодарност.

“Радвам се, че използва своята известност и публичност за добра кауза! Дано има повече като нея!” Достойно за уважение!”, “Браво! Дано и други нейни колеги последват примера й”, бяха само малка част от коментарите на феновете на певицата в социалната мрежа, които също не скриха уважението си към нея и благородната й кауза, която продължава и през следващия месец, пише planeta.tv.

фотограф: Виктория Сиракова