Джена, която получи призове "Посланик на българската музика зад граница", "Най-гледан клип в You Tube 2014" и "Песен на годината" за сингъла "Моли се да не почна", изказа благодарността си към своите фенове. Тя разкри, че концертът е бил труден за нея.

"Искам да изкажа специална благодарност на всички мои почитатели - за любовта и вниманието, с което ме обсипахте! Този концерт беше много сантиментален и труден за мен. Казах ви, че вие ми дадохте сила и ме накарахте да се усмихвам" - сподели фолк звездата в профила си и цитира имената на някои от най-верните си фенове.



"Благодаря и на всички други, които се постараха да ме изненадат и зарадват и с които не се познавам все още! Радостта, която изпитах докато бях на сцената и виждах в очите ви, е несравнима! Приятели, благодаря ви за старанието, за любовта, за уважението и за многобройните писма във facebook страницата ми! Изключителна подкрепа и сила ми дадохте! Ще се старая винаги да оправдавам доверието ви и да ви изненадвам подобаващо! Обичам ви и ще повторя фразата: Докато ви има вас, ще ме има и мен!" - подчерта още Джена.