Съвсем скоро Джена ще представи новия си музикален албум.

Както още преди месеци тя сподели, промоция на CD-то няма да има, а вместо това е решила да даде пресконференция."Определено няма да правя промоция. Най-вероятно ще има пресконференция, на която да представя албума пред журналистите, за да кажа с кой съм работила и какво съм правила. Още обмислям този момент" - заяви фолк звездата пред "Планета", цитират от signal.bg.

За съдържанието на диска изпълнителката обясни: "Не са ми толкова нови песните, че да правя промоция. Повечето песни са наложени с клипове. Новите са само 3, а в албума са 14. Включих 3 народни песни в албума си - нещо, което моите почитатели очакват. Направихме много хубава фотосесия с Костадин Кръстев - Коко. Изкарахме едно хубаво лице. Много съм доволна от работата, която свършихме през отминалите 2 години".

Певицата подчерта, че вече е финализирала работата по новия си албум, но все още не знае точната дата, на която ще излезе албумът. "Аз лично нямам търпение. Въпрос на време е албумът да е факт, в момента се обработват документите. Моята работа е финализирана" - каза тя.