След направената си поредна операция за уголемяване на бюста, Джена вече притежава най-грамадния бюст сред чалга певиците.

На всички е известно, че скоро поп фолк фурията се подложи за кой ли път вече на пластична операция и си наду огромния бюст с още кубици силикон.

С това още по-сексапилната Джена вече е чалга певицата с най-големия бюст сред всички фолк изпълнителки.

Вестник ”Всеки ден” съобщи, че звездата на родната индустрия си е подменила старите импланти от 600 кубика с нови от 800 кубика, пише kliuki.bg.

Изненадващо обаче, че постигнатите резултати изобщо не се понравиха на верните фенове на Джена и на строгите модни експерти. Заради новата си “златна” придобивка, Джена бе остро и жестоко разкритикувана от абсолютно всички.

Заинтересувани колежки на сексапилната тигрица си позволиха също цинично да я критикуват. Изумени те се питаха дали това са цици или са направо любеници. Освен това според тях Джена не приличала вече на нормален човек и била вече прегърбена. За съжаление трудно се носи такъв извънгабаритен товар.

На необузданата певица обаче изобщо не й дреме какво мислят завиждащите й колежки. Секси мадамата сподели, че се гордее с новите си придобивки и страшно много си ги харесва.