Преди няколко дни една от любимите ни звездни двойки най-изненадващо обяви, че се разделя. Това са секссимволите Чанинг Тейтъм и Джена Дюъм. След девет години брак двамата обявиха в социланите мрежи, че запазват добри приятелски отношения, но дните им като двойка са приключили.

Първоначално новината бе шокираща, но часове по-късно феновете на Чанинг и Джена предположиха, че това е временно решение и че скоро вероятно ще се съберат отново. Но за съжаление явно раздялата им е трайна и категорична. Дюън била засечена на разходка в Лос Анджелис без брачната си халка и годежния си пръстен. Очевидно връщане назад няма, въпреки надеждите, които хранехме. Два дни преди да прекратят официално отношенията си, Джена все още носеше бижутата, символизиращи любовта й с Чанинг, а той на свой ред беше забелязан с брачна халка на пръста дни след раздялата.

Близки на бившата двойка разкриват пред западните медии, че разводът е бил дълго планиран, тъй като отношенията им от много време насам вече не били същите. Всъщност Чанинг се е изнесъл от общия им дом много преди официалния край на връзката им.

През февруари Джена подсказа, че бракът й с Тейтъм не върви по мед и масло, като сподели в интервю, че двамата съвсем не са перфектната двойка и че помежду им има много скандали.

Източник: Woman.bg