Единствено пред телевизия “Планета” певицата и съпругът й официално потвърждават новината, че очакват мъжка рожба.

Семейство Стоеви – джуниър са изключително развълнувани и щастливи от този факт, а ние ще припомним, че преди време в предаването “Автограф” Джена сподели, че във фамилия Стоеви има една традиция за името Атанас и ако е момче, то ще е достойния наследник на това име и фамилия.

В момента Джена се чувства много добре и плановете й са да продължи срещите си с публиката до края на годината. Още тази вечер изпълнителката ще бъде специален гост в клуб Биад на специално празнично парти по повод Студенския празник.

“Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти! Бъдете живи и здрави, следвайте мечтите си”, написа Джена в социалната мрежа и покани всички да се забавляват заедно с нея тази вечер.

Участията й продължават и в следващите дни – на 9 декември тя ще пее в “Планета Пайнер Клуб” в Стара Загора, а на 10-ти в Пловдив, в 7 Sins Night Club.

Днес официална премиера в Planeta Official в YouTube направи и още едно заглавие от предстоящата нова фолклорна програма на Джена с оркестър “Канарите”. Това е песента “Румена мома”, която носи духа на тракийската фолклорна област и е неизменна част от всяка българска сватба.

“За мен е истинско удоволствие да изпея тази песен”, сподели Джена при появата на мелодията, която веднага провокира интереса на публиката.

Почитателите на певицата не скриха желанието си скоро тя да ги изненада и с поп фолк песен, но Джена разкри, че подобeн проект ще представи след раждането на своя първороден син.