Фолк певиците Джена и Ивана са на път да се сродят. Освен жанра, в който творят, двете дами са свързани и чрез интимните си отношения. Оказа се, че Джена и Ивана са не само колежки, но и етърви.

Отскоро Джена върти любов с Атанас Стоев - сина на основателя на оркестър "Канарите", а баткото на Атанас - Стоян, всъщност е голямата любов на Ивана. Докато засега отношенията между Джена и Атанас вървят по мед и масло, то тези на Ивана и Стоян са преминали през куп перипетии през годините.



След много драми връзката им приключва през 2006 година, която е изключително трудна за Стоян. Тогава Ивана осъзнава, че мъжът на живота й няма сериозно намерения към нея, и слага край на романа им. Освен това в онзи период е разкрит и истинският бизнес на Малкия Канар.

През есента на 2006 г. той е арестуван и осъден на 6 години затвор за търговия с хероин, което е пореден тежък удар за Ивана. във фолк средите усилено се говори, че певицата е посещавала любимия си зад решетките, но в крайна сметка бурната им любов приключила.

*Колаж: razkritia.com

Сега, след като стана ясно, че Джена има връзка с малкия брат на Стоян, зложелателки често й припомнят историята на колежката й и я предупреждават да внимава с представителите на музикалната фамилия.

Източник: slava.bg, Сн. Фейсбук и Планета, заглавни сн.: Булфото