Напоследък много се говори дали попфолк певицата е увеличила кубиците силикон в гърдите си, макар че тя обяснява, че си е правила корекция само веднъж.

Фолк изпълнителката Джена не отрича, че визията играе роля в нейната професия, но твърди, че музиката е най-важна.

Според нея по принцип една жена трябва да се поддържа и да изглежда "чудесно". Що се отнася до кариерата й обаче се старае да акцентира върху това какво представя на аудиторията си. Доволна е от работата си пред изминалите години, защото има градация в текстовете и песните й и това се виждало.

"Вярно е, че имам една корекция на гърдите си, но това, което се изписа, че непрекъснато правя интервенция, не е вярно. Просто всяка една дреха придава различен вид", обясни певицата в предаването "Жените говорят" по TV7.

Разбира се, Джена полага и определени усилия, за да поддържа добра визия. Най-много я изморявали пътуванията, а не факта, че работи през нощта, защото сънят можел да се навакса. За да е във форма през последните няколко години започнала да спортува малко по-усилено и заедно с това спазва определен хранителен режим, цитира blife.bg.

"Тичам на пътеката вкъщи и внимавам как се храня. Старая се като се събудя да пия фреш, за да си набавям необходимите витамини. За нас артистите най-важното е да не си загубим гласа. Опитвам се винаги да пея на живо, а това е много изтощително", добави още брюнетката, която обмисля официално да смени рожденото си име с артистичния псевдоним.

Родителите й я кръстили Десислава, а Джена го измислили нейните PR-и. Вече обаче толкова е свикнала с това професионално име, че дори обмисля вариант да го приеме и по-насериозно и да й стане официално.

"В последните 6 години всички приятели и познати ми казват Джена, дори семейството ми. Трудно е да живееш с два образа", признава Джена.