Джена разкри в "Открит микрофон" на Signal.bg, е има своя стратегия за музикалните си проекти и това е причината предварително да не издава нищо за подготвяните песни и видеоклипове.

"Създадох си практиката и моя си музикална политика - да не говоря абсолютно нищо за нов проект. Не казвам абсолютно нищо, докато вече не съм го реализирала. Когато съм го заснела, не правя реклама, че съм го направила, не пускам снимки, не пускам никакви материали, защото се губи интересът" - казва тя.

Фолк звездата е на мнение, че ако разкаже за предстоящите си песни и клипове, изпълнителят отнема част от емоцията на публиката да бъде изненадана и на феновете не им е чак толкова интересно да очакват проекта.



"Когато предварително кажа какво съм направила, другия месец те ще си кажат: "А, да, тя говори за това, нещо друго не направи ли". Знаят, че съм направила нещо и нямат интерес - такава ни е публиката" - категорична е певицата.

Моментът на очакването е най-важният, на мнение е хитовата изпълнителка и обяснява, че това е причината да не разкрива никакви подробности около работата по новите си песни.

"Затова не коментирам нищо. Забелязах, че това ми носи много успех. Когато съм готова с видеоклипа, догатвам например във фейсбук, че съм приготвила нещо, което тези дни ще видят на екран и предстои моята изненада и подарък за почитателите ми. Няколко дни те се побъркват от този момент - какво съм направила сега, какво съм създала, дали ще бъде хубаво, дали няма да е хубаво, какъв клип съм снимала, как съм изпяла песента, дали е бърза, дали е бавна... Денят, в който е готов клипът, той излиза и започва едно гледане, слушане и направо ме смачкват от обич. Така тази песен успява да се радва на много любов, още повече, ако съм създала хит, то аз съм му помогнала с цялата си любов и издръжливост той наистина да гръмне, както се случва. И вече аз съм спокойна" - пояснява тя, цитирана от signal.bg