Джена си има любим тоалет, който облича и на участия, и в ежедневието си.

Хитовата изпълнителка редовно се появява в плетена оранжева рокля, която наистина е много свежа и подходяща за лятото, но след няколко поредни изяви с нея, и Джена и роклята вече са безинтересни.

Брюнетката съчетава въпросния тоалет с кърпа, която или увива около главата си, или я слага като аксесоар към плитката си.
От снимките ясно личи, че певицата е облечена с любимия си тоалет по време на свое участие в нощен клуб, а след това пее през деня, отново със същата рокличка.

След като обра овациите за лятната си и свежа визия, певицата явно е решила, че този цвят много и отива и цяло лято не свали оранжевата рокличка.

Едва ли Джена не може да си позволи друг тоалет. При толкова участия през летния сезон и имайки предвид, че тя е една от най-хитовите изпълнителки в момента, много се съмняваме, че изпълнителката има сериозни финансови затруднения.
Явно просто се харесва с тази рокля, но определено трябва да разнообрази облеклото си, защото на почитателите й им омръзна да гледат любимката си с една и съща дреха.

Пък и понякога гърдите на Джена се виждат през дупките на любимия й тоалет, което е в неин минус. В скоро време певицата ще се разкрие цялата и вече няма да бъде толкова интересна за феновете на поп фолка, пишат от kliuki.bg.