Само за две седмици Джена успя да зарадва два пъти своите почитатели. По случай своята 10-та годишнина в музикална компания “Пайнер”, която отпразнува на 16 март, певицата представи два музикални албума. Първи се появи “Срещна ни хорото”, съвместен проект с музикантите от оркестър “Канарите”, събрал красиви фолкорни мелодии. Втората изненада от Джена е “Да ти бъда корона”, шести по ред самостоятелен албум в нейната дискография. Албумът включва 10 заглавия, създадени през последните три години, като музиката на четири и текстът на една от песните са на самата певица. Джена умишлено ограничи бройката на песните до 10, като още един формален знак за своя творчески юбилей. Две от песните в албума, “С мен да вървиш” и “Тук жена му пази”, са съвместни проекти с Галин и Преслава. Заглавието на новия албум идва от името на актуалния хит на певицата, “Да ти бъда корона”.

2017 е изключително щастлива и благодатна за певицата, както в професионален, така и в личен план. Джена се сдоби и със своя първороден син, но успя да съчетае грижите за бебето със своите професионални ангажименти като остана вярна на музиката и на своята публика. Трябва да се отбележи нарастващия хитов потенциал на всяка от новите песни на Джена, съдейки по гледанията им в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube.
За обложките на двата албума певицата засне специална фотосесия с фотографа Теди Грозданов. Стайлингът е на Стоян Апостолов, гримът на Методи Шопов, а прическите – на Николай Стоянов, пише planeta.tv