Джена, която получи три статуетки на Годишните награди на Планета ТВ - за "Песен на годината", "Най-гледан клип в You Tube 2014" и "Посланик на българската музика зад граница", сподели своите впечатления от отличията и какво не й е достигнало, за да получи приз за "Албум".

"За Песен на годината "Моли се да не почна" е моят фаворит от песните, които направих, както и "Да ти се доказвам". Наистина албума, който направих, е невероятен. Почти всички песни станаха хитове, което е наистина нещо рядко случващо се. Поздравявам Анелия за наградата "Албум на годината", явно на мен нещо не ми е достигнало за тази награда" - каза тя пред "Звездно", пише signal.bg.



Много от феновете на хитовата изпълнителка се надяваха тя да получи наградата "Певица на годината". Самата Джена коментира разминаването с отличието така:

"За тази награда ми е много трудно да говоря. Няма спор, че тя е най-желаната награда и няма певица, която да не иска да бъде призната за "Певица на годината". Не познавам такава, която да каже: "Аз не искам да бъда "Певица на годината". Може би някоя го казва от скромност. Никога не съм била целенасочена по лошия начин и да казвам: "Аз трябва да бъда". Дори тази година си позволих да кажа, че мечтая един ден да държа приза в ръцете си, но не съм казала, че трябва да стане веднага, че трябва да стане тази година. Мечтите на човек никога не умират. Аз винаги мога да мечтая, това няма как някой да ти вземе. Гласът и мечтите няма кой да ти вземе. Много съжалявам, че са ме разбрали погрешно - че аз съм, че заслужавам да бъда "Певица на годината". Да, това би ме направило много щастлива, но аз казах, че мечтая, а всеки може да мечтае. Аз не съм казала нищо лошо" - обясни фолк звездата.