Фолк изпълнителката Джена се раздели с приятеля си преди близо година и засега смята да си остане необвързана.

Причината е, че професионалните й ангажименти поглъщат почти изцяло свободното й време.

"Толкова много работя, че нямам време да се обърна. Когато ми се случи нещо в личен план и искам да го споделя, медиите ще разберат дали има човек до мен или няма. На този етап съм на вълна работа и съм щастлива" , сподели Джена пред сп.Story, малко след завръщането си от Америка, пише blife.bg.

Преди месеци, една от новите звезди на Пайнер бе обвинявана в това, че е развалила няколко семейства заради аферите си с популярни български мъже. Един от тях бе Тони Стораро, а другият - Коко Динев. За грозните клюки по свои адрес изпълнителката се защити като обясни:

"Аз не съм скандална личност, напротив, възпитана жена съм и имам принципи. Работата е там, че стоя далеч от фолк средата и не се държа лековато и глупаво, а това провокира да се измислят лъжи. Подобни пошли скандали ме обиждат, защото аз нямам нужда от интриги, за да бъда звезда. Нямам нужда да бъда унижавана като жена, за да съм звезда, аз съм музикант и съм се доказала вече. Имам музикално образование и откакто съм се родила, се занимавам с музика."