''Нямам търпение да изляза на сцената в Арена Армеец и да усетя публиката отсреща.'' Това споделя Джена в ефира на телевизия “Планета” по повод предстоящия голям концерт в зала “Арена Армеец”, който ще се проведе на 1 декември.

Певицата признава, че тя самата има много високи очаквания спрямо него и вярва, че той ще предложи една различна емоция и изживяване за публиката.

“Все пак този път ще се пее с оркестър, всичко ще бъде лайв и това ме кара да се чувствам много добре, защото беше време да направим такъв концерт и силно се надявам всички наши концерти в бъдеще да бъдат такива”, споделя звездата.

Тя признава, че самата мисъл, че ще пее в Арена Армеец я кара да се чувства прекрасно и всеки ден отделя време за подготовка на своето представяне, за да предложи нещо наистина вълнуващо и незабравимо за публиката.
Паралелно с подготовката за концерта, Джена се радва на любовта на своите фенове и успеха, който постигна най-новия й проект - “Ти къде беше”. Песента вече е любима на публиката и се превърна в категоричен хит в музикалните класации и клубовете в цялата страна.