Джена се радва на красива и споделена любов със своя съпруг Атанас Стоев – младши и не крие, че именно това е най-важното нещо, което дава сила в живота на всеки.

“Да обичаш и да бъдеш обичан е вълшебство, което не всеки има дарба да даде и да усети. Аз съм обичаща и обичана жена и пожелавам на всички вас да умеете да владеете огъня на любовта и да греете от силни чувства винаги. Бъдете влюбени и обичащи, защото никой от нас не може да живее без любовта”, бе посланието, което Джена изпрати към почитателите си на 14 февруари.

В Деня на влюбените нейният съпруг отново разкри романтичната си натура, като изненада Джена с огромен красив букет от червени рози. Атанас Стоев бе категоричен обаче, че всеки един мъж трябва да се грижи за своята половинка и да я радва не само на Свети Валентин.

В атмосфера на много любов и подкрепа, Джена се радва на последните месеци от бременността си.

В момента ежедневието ѝ е изпълнено с приятни разходки, спокойствие и четене на хубави книги, което истински я зарежда и вдъхновява.

Изпълнителката признава, че сцената и почитателите ѝ липсват много, но скоро след раждането на своя син отново ще се посвети на музикалната си кариера и новите проекти.