Джена се надява предстоящото турне "Планета Лято 2014", което стартира на 1 август, да донесе много приятни емоции както на изпълнителите, така и на публиката.

"Очаквам тази година да направим още по-хубави концерти. Винаги има какво да се желае, аз искам да благодаря на спонсорите, на всички, които успяха да се справят с организацията, за нещо толкова голямо и толкова мащабно. В период, в който е трудно да се инвестира в нещо подобно, те успяха да се организират, успяха да инвестират, и макар в 5 града, ще има турне, което за нас е невероятно. Иска ми се да поканя всички: Заповядайте на нашето лятно турне, защото то ще бъде един от най-хубавите, емоционални и запомнящи се моменти това лято" - сподели фолк звездата пред камерата на Планета ТВ, пише signal.bg.

За своето представяне на предстоящите концерти тя бе пестелива и не издаде кои песни ще изпее на голямата сцена, но подчерта:

"Ще наблегна на хубавите песни, на това, което мога и това, в което се чувствам по- силна. Турнето обобщава това, което ти се е случило. Трябва да си покажеш силните хитове и това, което си свършил. Инцидентни са тези нови песни, но пък турнето е в момент, в който няма как новите песни да не бъдат реалност и факт, затова нищо конкретно няма да спомена".