Фолк дивата Джена вярва, че все още не е изпяла най-хубавите си песни.

Тя обаче не спира да работи, за да може след време да каже, че е доволна от резултатите. Затова дори се заела сама да сътворява мелодии, както станало с последното й предложение "Как не се уморих", което тя представи само преди няколко дни.

"Как не се уморих" е моята есенна изненада за вас. Този път сама написах новата си песен. Вложих в нея цялата си душа. Снощи бях на участие в Пловдив. Начинът, по който ме посрещнахте и това, че всички знаехте парчето, ме накара да се усмихна и да се чувствам щастлива. Подарявам ви тази песен! Благодаря ви за приятелството и доверието към мен през всички тези години!

Хубавите песни в живота ми се надявам тепърва да ги изпея", написа тя на страницата си в социалната мрежа Facebook.

Това всъщност не е първата песен в репертоара на Джена по нейна музика. Преди това се пробва с "Омръзна ми", "Такива като теб", "Жена без име" и други. Доказалите се хитове през годините е причината и този път Джена да се довери на собствения си композиторски талант.

"Идеята заглавието да бъде "Как не се уморих" отново е на сестра ми и се надявам това да е на кадем за самото парче", казва тя в свое интервю.