Приказката за любовта на Джена и новото й гадже Атанас Стоев – Малкия Канар май ще се окаже не толкова красива. Джена е заминала на турне в Германия с Фики Стораро и Dj Живко Микс.

Малкият Канар, който бил зверски стиснат не придружил гаджето си, за да не харчи пари, макар че изгарял от ревност.

Според запознати малкия Стораро отдавна бил хвърлил око на Джена, а и тя не била съвсем безразлична към мускулягата, още повече, че е чувала от колежките си за сексуалните му умения, пише hotarena.net.

„Атанас ревнува Джена от сянката й, не я оставя за секунда сама. Сега в тази ситуация сигурно е превъртял, че изгората му е сама с Фики“, споделят близки до двойката.



Джена се опитва да му угажда и да не създава конфликти. Заради него натири сестра си чак в Германия, защото Канара не можел да я понася. Не е изключено Джена да се срещне с Борислава, но вероятно ще запази това в тайна от любимия си.

"Атанас е известен със своята пословична стиснатост, все пак парите с които разполага са на мама и татко. Заради 200 лева предпочете да остане в България и да си представя какво правят Фики и Джена сами", издават запознати.

сн.: Фейсбук