Навръх рождения си ден вчера Джена сподели пред "Планета", че не обича шумните купони.

"Ще се съберем най-вероятно в тесен кръг с родителите ми и с любимия човек. В последните години не ми се празнува така бурно и шумно. Предпочитам да се съберем по-тесен кръг от хора на вечеря в някой от любимите ми ресторанти" - обясни тя.

Певицата разкри, че винаги когато наближи рожденият й ден и започне да си прави равносметка на свършеното през годината, е много доволна всеки път. Тя обаче признава, че цената на успеха е твърде висока, защото е за сметка на много лишения.

"Но искам и други неща да ми се случат, не е само кариерата в този живот. Аз работя вече седма година, отдала съм се на работата до такава степен, че съм зачеркнала абсолютно всички около себе си. Не мога да видя родителите си, лишила съм се от всичко и съм заменила личния си живот в името на това да правя кариера. Аз наистина давам ненормално много от себе си" - каза тя в "Автограф".

Актуалната изпълнителка е категорина, че всичко това си струва, защото е постигнала много и се чувства добре. Според нея каквато и друга работа да има в България няма да живее по-лесно и по-добре. А и когато имаш някакъв талант, той те дърпа и не можеш да не му обърнеш внимание.

Джена споделя, че вече й се иска да създаде семейство и да има дете, но това не става само по нейно желание.

"Нормално е да ми се иска, как да не ми се иска. Майчинският ми инстинкт съм го усетила още като бях на 22 години. Тогава като видех дете или бебенце се залепях за количката. Децата много ме обичат и съм сигурна, че ще бъда добра майка един ден" - на мнение е тя.