Напомпаната до пръсване Джена зарадвала страшно много своите почитатели при последното си участие в дискотека на морето.

Певицата предизвикала невиждан фурор, след като уж загадъчно показала на мъжете по – голямата част от апетитните бомби, на които малцина могли да устоят. Тоалетът и без това бил достатъчно прозрачен и изработен от материя на дупки, но това явно не било достатъчно, за да затвърди славата си на секс бомба.

Според запознати с бизнеса, Джена напоследък доста сериозно се е захванала да бори конкуренциятана по – разтропаните си колежки, които не се свенят да показват и други работи, освен силиконовите си цици. Въпреки че се пише на голяма моралистка, чалгарката явно е оставила целомъдрието си в далечното минало и вече залага на малко по – различни неща.

''Напълно ни е ясно, че Джена все по – усърдно започна да копира Андреа, с която уж са в обтегнати отношения. То не бяха вражди между двете, не бяха караници и свади. А накрая какво – сложи си същите гърди като нея, а операцията извърши същия медицински екип'' – споделят с неодобрение хора от музикалните среди, цитира skandalno.net.

Разкрепостеното поведение на Джена пък дало повод на колежките й да злословят все повече по неин адрес. Излизали с твърдения, че изпълнителката буквално е превъртяла, защото отначало била доста свенлива и срамежлива, а сега искала да задмине и най – атрактивните жрици от бранша.