Певицата Джена е сред популярните личности, които дадоха лицата си за благотворителен календар в подкрепа на жени, претърпели онкологични заболявания.

Инициативата е на Елена Кристиано и има за цел да бъдат дарени перуки за дами, преживели химиотерапия. Джена не остана безразлична към тази благородна кауза и с радост прие да помогне.

“Винаги, когато имам възможност се включвам в благотворителни инициативи или събития, защото именно ние, популярните личности сме тези, които могат да дадат добър пример и да провокираме цялото общество да помогне”, откровена бе Джена пред телевизия “Планета”.

Певицата е сред българските звезди, които неведнъж са давали личен пример в тази насока, както и този път. Припомняме Ви, че през лятото изпълнителката сама предприе благотворителна кампания, която имаше за цел да помогне на бездомни животни, през лятото на 2014 тя показа дълбоката си съпричастност и към бедстващите хора при наводненията във Варна, като дари хонорара от свое участие, а многобройни са участията й и в други подобни инициативи и концерти, пише planeta.tv.