Любовта между двамата пламна мигновено и стана повод за завист на мнозина.

И определено повод за завист има, тъй като за отрицателно време Джена и Малкия Канар станаха неразделни и дори се решиха на най-сериозната стъпка - да сключат брак. Певицата споделя, че за първи път й се случва такава любов и никога не е била по-щастлива.

Малко преди пътуването тя заяви, че има нужда да се посвети изцяло на Наско и няма търпение двамата да останат сами далече от всички, за да се радват на любовта си, разкри Всеки ден.

Певицата не крие надеждите си скоро да стане майка, тъй като е сигурна, че в лицето на Стоев е намерила мъжа на живота си, а и годинките й са започнали да се трупат.

Припомняме, че вчера Атанас имаше рожден ден и певицата го поздрави във Фейсбук със следното послание:

"Честит Рожден Ден любов моя ❤
През годините на лутане и търсене на щастието, човек започва да живее само в ежедневието, навика и мечтите за по-хубави дни. Мечтаех за истински човек като теб-добър, красив, талантлив, възпитан и без да търся думи-перфектен. В сърцето си тая много неща, които искам да ти кажа, но ще го направя на четири очи, за да запазя любовта ни само за нас двамата. Пожелавам ти професионални успехи, здраве, късмет, щастливи дни и Бог да те благослови и пази."

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук и Инстаграм