На 16 март се навършват 10 години от началото на професионалната музикална кариера на Джена като изпълнител на музикална компания “Пайнер”.

Години наред певицата върви целеустремено по своя път, работи упорито и не пести сили и енергия. За кратко Джена спечели симпатиите и уважението на публиката, а днес тя определено е едно от най-обичаните имена от почитателите на поп фолка и фолклора.

Многобройни са нейните фенове, а любовта им е безгранична – днес те изпращат хиляди честитки, пожелания и емоционални изненади за своята любимка, само за да я зарадват и да й покажат, че без нея светът им не би бил същият.

Сред първите, отправили сърдечни пожелания към звездата бяха администраторите на официалната й страница във Facebook.



“Честит 10-годишен юбилей, Дженка! Датата 16 март не е обикновена, преди 10 години на тази дата ти подписа договора си с музикална компания Пайнер - 10 години успешна кариера!!!
За тези 10 години ти се доказа като една истинска Звезда, една изпълнителка, която стана еталон за жанра. Благодарим ти за всичките невероятни песни, поднесени ни през годините, песни, които завинаги ще оставят траен отпечатък в сърцата ни заради истинските и стойностни текстове. Благодарим ти, че нито веднъж не ни разочарова, а винаги ни караше да се гордеем с теб! Продължавай да бъдеш такава, каквато си, а именно добра и истинска изпълнителка, която следва своя стил и винаги поднася качествена музика! Пожелаваме ти много здраве и творческо вдъхновение! Тепърва ти предстоят най-големите хитове”.

С много вълнение изпълнителката също отправи свое послание в мрежата, с което благодари на своите продуценти от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, а почитателите си изненада с изключително приятна новина:

“Знам, че вече нямате търпение да се върна на сцената и да ви представя новите си проекти. Бързам да ви успокоя с това, че и вие много ми липсвате! Изненадата, която подготвям за вас са 2 музикални албума. Единият - фоклорен с орк. Канарите, а другият - поп-фолк албум, върху който работя и в момента. Благодаря още веднъж на всички. Обичам Ви”, написа Джена.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят 10-годишния юбилей на Джена, като й пожелават здраве, семейно щастие и още дълги години успешно сътрудничество!