Джена отново разкрива своето голямо сърце, като този път тя е решила да подеме благотворителна инициатива в подкрепа на бездомни животни.

Идеята на певицата се ражда след като се запознава с дейността на Фондация “Animal Hope Varna”, чиято дейност е насочена към осигуряването на финансиране и лечение на подстрадали и нуждаещи се бездомни животни.

Организацията се обръща към всички хора, които имат възможност да помогнат по някакъв начин, а сред първите, които откликват на този благотворителен зов за помощ е Джена.

Звездата на телевизия “Планета” никога не е крила безрезервната си любов към животните и това я провокира самата тя първо да направи дарение под формата на храна за животните, а в следващите два месеца е решила да помогне за събиране и на финансови средства за тази кауза.

По време на своите лайв участия певицата ще носи специална кутия за благотворителност, в която всеки, който желае, може да отдели средства в зависимост от възможностите си и да помогне на животните.

“Обръщам се към всеки, който може да дари храна или да изпрати някаква сума, нека да го направи. Спасените животни към този момент са им над 80 и имат нужда от храна и грижи, а лично аз не мога да спя от притеснение, че тези животни са гладни. Нека се обединим в името на тази благородна кауза, всеки според възможностите си и да помогнем, защото това е начинът да просъществуваме като нация и да бъдем щастливи”, споделя Джена.