Пролетта вече е тук, а с пробуждането на природата и цветовете й, се пробужда и желанието на дамите да направят известна промяна във визията си. Сред звездите, които този сезон залагат на нова визия е Джена.

Певицата реши да освежи цвета на косата си и вече е в отбора на блондинките. Изпълнителката загатна за предстоящата промяна още в новия си видеоклип “Диагноза – Ти“, където зрителите я видяха с доста по-светли нюанси в косите. Тези дни певицата сподели снимки в социалните мрежи, където я виждаме още по-руса, а феновете й веднага отбелязаха промяната с коментари под публикацията й.

“С руса или черна, с тъмна или светла коса, изглеждаш винаги чудесно, скъпа Джена, иначе е добре човек да прави промени с външния си вид, а при теб промяната явно е налице и те прави още по-хубава, браво за което“, “Щом е Джена, каквото и да сложи, всичко й отива“, “Е, лято е, нека сме руси. Страхотна, както винаги“, поздравяват Джена многобройните й почитатели.

Кадрите издават още, че позитивното настроение е завладяло певицата, а стайлингът й е в унисон със свежестта на сезона и най-новите модни тенденции. Джена е щастлива, че феновете й харесват промяната, а самата тя не крие желанието си да зарази любимата публика с хубави емоции и много настроение. Звездата на телевизия “Планета“ е желан гост в клубовете, като през изминалите дни хитовете й звучаха в лайв изпълнение в Пловдив и Варна, а днес и утре тя ще пее в Стара Загора и Русе.