В Слънчев бряг са на почивка Джена и съпругът й Наско Стоев. Певицата не скри, че отдавна не си е позволявала такава дълга ваканция. Разбира се, не пропусна да изтъкне, че е имала и изява, евентуално да не си помислят хората, че стои без работа.

"Позволихме си по-дълга почивка за пръв път от много време. Вечер имам участия, но през деня съм със семейството си", обясни Джена. Една от най-любимите й снимка е на златните столове в Бедрум бийч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria) on

Под друг свой пост обаче е доста словоохотлива: "Не му е нужно много на човек, за да бъде щастлив. Не е нужно и да бъда философ от някое столетие, за да констатирам същото. Нужно ми беше да ме обичат и да обичам,за да стигна до спокойствието на душата си. Всичко останало няма край и ми прилича на притчата,за моряка в която при моряка,който си живее нормално и ловейки риба за да си изхранва семейството дошъл един бизнесмен. Този мъж му обяснил,че може да стане много богат ако уловената риба я продава,след това направи фабрика,за риба и си купи яхта,огромна къща и луксозен живот като цяло. Рибарят попитал:-И какво след това?Мъжът отговорил:-След това ще можеш да се прибереш в къщи при жена си и децата и да бъдеш щастлив.Рибарят го погледнал учудено и отговорил:-Аз и сега имам всичко това!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria) on