Джена потвърди слуховете, че ще смени рожденото си име с творческия си псевдоним, с който изгря звездата й като изпълнител на "Пайнер". Изпълнителката сподели, че делото по промяна на името ще отнеме няколко месеца, но вече е предприела необходимите стъпки.

"От много години го обмислям. Това решение го взех може би преди две години, дори съм започнала такова дело, което догодина ще се състои. По-бавно се случват тези неща в нашата държава. Най-вероятно след няколко месеца името ще бъде заменено и в документите ми. Аз се чувствам Джена, не мога да живея с двете имена. Така се чувствам добре, така ми е по-приятно и семейството ми така ме нарича" - издава тя в "Звездно", пише signal.bg.



Категорична е, че с този акт няма да обиди родителите си, които са й дали името Десислава.

"Името ми е избрано от баща ми - мен ме кръсти Десислава, сестра ми - Борислава. Може би тогава, когато са обмисляли с майка ми какви имена да ни дадат, са били актуални имена, били са интересни. Но на мен ми харесва повече псевдонима и аз се чувствам Джена. Така и така Десислава няма имен ден и нямам някаква по-адекватна причина да задържа това име. Чувствам се по-добре с псевдонима и взех такова решение. Очаквам това с нетърпение да се случи" - подчертава тя.