Наред с многобройните професионални ангажименти, Джена не пропуска да се отдаде и на моменти за релакс в компанията на своя съпруг Атанас Стоев – младши. Най-често двамата се зареждат с положителна енергия с кратки разходки сред природата.

Този уикенд те се насладиха на красотата на планината Витоша, която е предпочитано място за туризъм за столичани. Певицата запечата в няколко романтични снимки тази есенна разходка и побърза да ги сподели със своите последователи в социалната мрежа.

“Сняг... Любов... Уют... Зимно и красиво в хубавата ни планина Витоша! Снежни целувки и от нашата любов. По-хубава от нашата природа няма, а по-върховете има много сняг”, написа Джена в официалната си страница във Facebook.

Още утре почитателите на певицата могат да се наслаждават на живо на нейните хитове на клубно участие в София. На следващия ден Джена ще е в центъра на нощния живот в Пловдив. На 2 и 3 ноември музикалният маратон за звездата на телевизия “Планета” продължава в София и Хасково. На 4 ноември Джена заминава за Белгия, където ще бъде специален гост на българската общност в Гент. Кулминацията ще бъде на 28 ноември, на концерта “16 години телевизия “Планета”, в зала “Колодрума” в Пловдив.