Някои двойки се съдят за попечителство над децата, когато се разделят, а Джино и Джена – за колата.

Бившите годеници не могат да си разделят возило, което преди време Бианкалана подари на гаджето си, а след това най-безцеремонно си взе, сваляйки от него певицата насред пътя.

По случая е заведено дело. Джена била бясна, след като в края на декември съвсем случайно налетяла на бившия си годеник на „Симеоновско шосе“. Тя била в колата, която Джино й купил в знак на вечна любов. До нея стоял новият й – Атанас Стоев – Малкия Канар. Като видял двойката, на брадъра му паднало пердето, научи Всеки ден. Засякъл ги, заставил ги да спрат, извлякъл ги от колата, изхвърлил им нещата оттам и им взел ключовете, като ги зарязал насред пътя без превоз.

Той си прибрал возилото и Джена повече не го видяла. За негово нещастие обаче май не е знаел за прийомите на родните бизнесмени, които подаряват коли на любовниците си, но в документите записват себе си като собственици. И след като се разделят, си прибират автомобилите. Изглежда, возилото на Джена е било записано на нейно име. Затова тя решила да се обърне към съда с искане да й бъде върнато.

„Джино си е в правото да е ядосан, като знае, че бившата му се вози и сигурно дори прави секс в колата, за която е броил пари от собствения си джоб. Но по документи Джена е права. Колата се води нейна собственост, нищо че не е дала и стотинка за нея“, коментират в бранша. "Той никога няма да се качи в тази кола, тя му навява лоши спомени. Но не иска и Джена да я ползва“, коментират познати на двойката, пише slava.bg.

Самият Джино обаче твърди, че автомобила е записан на негово име: "Взех си двата мерцедеса от нея, които й бях подарил. И двата бяха на мое име. Първият си го карах аз, във втрият се возеше новият й мъж. Спрях ги на един светофар и й казах: "Нека новият ти приятел ти купи кола". Вече не обичам Джена. Нямам друга жена до мен в момента. Обичах я много. Но с нейните изяви тя ми помогна да я преодолея", категоричен е плейбоят.

Отсега е ясно, че целият спор за колата е само с цел двамата бивши влюбени да си правят напук.

На Джино реално би трябвало да му е все едно какво става с возилото и с всичко останало, с което разполага в България. Защото той вече си купи билет за Чикаго и поне засега не смята да се връща. Бианкалана се похвали, че лети за САЩ днес.

Самата Джена не остана безмълвна след думите, които Джино изрече за нея и отношенията им (четете повече ) и вчера публикува в личния си профил във Фейсбук следния статус (публикуваме без редакторска намеса):

"Днес е ден за Прошка!!!!За пореден път ще простя и за това.Не тая лошотия в сърцето си,защото тя разболява.Нямам нужда и от реклама,защото имам достатъчна.Не желая за семейството ми да се говори и дума,защото ги обичам и ще го правя докато съм жива......Търсих щастие и го намерих в лицето на Наско Стоев!!!Нека да не забравяме,че моята Истина-версия не е излязла на яве..!!!И най-важното:Да напомня на себе си,че на ниво Махленски клюки не падам!!"

Сн.: Фейсбук