Минути преди да да бъде отличена със статуетки за “Оригинално присъствие на клубната сцена” и “Посланик на българската музика зад граница” на 14-те Годишни музикални награди на телевизия “Планета”, Джена призна, че това е една година, в която тя се радва на много щастие и любов.

Певицата дефилира на червения килим със своя годеник Атанас Стоев – син, а за я подкрепят до нея бяха и родителите на любимия й мъж - Надя Стоева и Атанас Стоев – баща.

Те споделиха, че се вълнуват от предстоящото голямо събитие в семейството, сватбата на младите, която издадоха, че ще се състои това лято.

“Годината ми е изпълнена с много любов и щастие, така че наградите ми са едно прекрасно допълнение към красотата, която ми се случва. Смятам, че всеки получи тази вечер, каквото заслужава”, сподели Джена след награждаването, като благодари на публиката и музикална компания “Пайнер” за подкрепата.

Певицата бе откровена, че всяко едно излизане на сцената и среща с публиката я провокира да се раздаде максимално за нея, а емоцията и вълнението са огромни.

Джена разкри още, че тази година предстои появата на фолклорния й албум с орк. “Канарите”, върху който в момента са насочени всички съвместни усилия на музикантите.

“Най-после публиката ще чуе подходящите фолклорни песни, които моята душа иска да изпълни и представи подобаващо”, сподели звездата, с което провокира много нетърпение сред почитателите на хубавата българска музика.

Източник и сн.: Planeta.tv