Изпълнителката и бъдещият й съпруг Атанас Стоев ще отпътуват за арабската страна в деня след сватбата си, като ще останат там в продължение на 10 дни.

Джена и Атанас ще си кажат заветното "да" на пищно тържество в Пловдив тази неделя (3 юли). Датата не е избрана случайно, тъй като тогава е рожденият ден на изпълнителката. Точният ден на сватбата беше променян на няколко пъти, тъй като Джена не искаше личното й събитие да се превръща в публична новина. Заради огромния брой гости голяма част от подробностите около тържеството все пак излязоха наяве.

Двамата младоженци първо ще бъдат венчани в пловдивски храм, а след това ще се отправят към истинското парти, което ще се проведе в известен хотел в града под тепетата. Джена вече раздаде и покани за грандиозното събитие, като сред първите поканени бяха колежките й Мария и Емилия.



Самата Джена е силно развълнувана, че става булка, и няма търпение събитието на живота й да се случи. Суетата при сватовете - Надя и Атанас Стоеви от "Канарите", и родителите на певицата също е голяма, защото за първи път в семействата им се организира подобен празник. Голям бонус за хитовата изпълнителка е, че няма да бъде броен хонорар и за "Канарите". Оркестърът е един от най-желаните за сватби в България и чужбина, но този път свирнята и пеенето ще бъдат напълно безплатно, което ще се отрази изключително положително около организацията на пищното тържество. Според запознати самият Стоев-младши ще бие тъпана на собствената си сватба, а водеща на сватбата ще е свекървата на Джена.

Веднага след сватбата Джена и съпругът й отлитат за Дубай, за да се насладят на спокойствие на медения си месец. От 12 юли Джена отново се връща към участията по дискотеки у нас, за да радва с песните си многобройните си почитатели. Напълно в духа на актуалните вълнения около решението на британците за излизането на Великобритания от Европейския съюз Джена е поканена за музикален гост на първото Brexit парти. То ще се проведе в Лондон на 1 октомври.

Местните организатори са решили да направят поредица от български концерти в Англия, на които да обединят сънародниците ни. След Джена на подобно парти музикален домакин ще бъде и Преслава. Датата е 22 октомври, а мястото - отново The Alice клуб в сърцето на Лондонското сити.