Джена даде първото си телевизионно интервю след като стана майка на Атанас III.

Звездата на телевизия “Планета” преди броени дни представи новия си видеоклип “Коя”, а от 1 юни стартира и клубните си изяви.

Въпреки че роди само преди два месеца, хитовата изпълнителка вече е в топ форма и е готова за сцената.

“Много трудно е! Този период за жената е много труден, изисква се здрава психика, за да се справиш. За жена с моята кариера пък е още по-трудно”, признава певицата в “Преди обед”.

Джена разказва, че ежедневието ѝ драстично се е променило с раждането на малкия, но успява да организира програмата си така, че да намира време за всичко. Става рано сутринта в 7 часа и започва деня си с тренировка:

“Възползвам се да тренирам, да тичам рано сутрин, докато моите двама мъже спят. Опитвам се малко по малко да вляза във форма. Имам още 3 килограма, с които се боря... Аз качих само 12 килограма, което е съвсем нормално за бременността. Радвам се, че не ме налегна някакъв глад и при мен този период мина много добре. Бременността ми беше лека, стараех се да не хапвам много лакомо и затова така бързо се получи и възстановяването.”



Джена не крие, че наред с тренировката, хранителният режим е много важен, а нейната рецепта за топ форма е - малки порции през няколко часа, много вода и консумация предимно на месо и зеленчуци. Певицата следи много внимателно приема на въглехидрати в дневния си хранителен режим и се опитва да балансира, не пуши, не пие алкохол и газирани напитки, а за чувството да си майка обяснява, че е неописуемо:

“Докато не ти дадат бебето в ръцете, не може да разбереш какво се е случило и каква е промяната. Невероятно чувство е, толкова сме щастливи с Наско! Благодаря на Бог, че ни даде такъв дар и ни направи толкова щастливи! Всеки заслужава да има детенце.”

Джена разкрива, че двамата с Наско предпочитат сами да се грижат за бебето си, за да почувстват радостта от родителството:

“От първия ден ние с моя съпруг решихме сами да се грижим за малкия Наки. С риск дори да ни се разсърдят баби и дядовци, всички са на разположение, всеки иска да ни помогне, решихме, че е хубаво да го опознаем, да останем и от 24 часа, 25 ние сме с него плътно. Относно работа ми, няма да му се отрази, защото от днес вече има своята мила гледачка, която ще помага - разказва певицата и допълва - Бащата и майката си личат още от първия ден. Моят съпруг е прекрасен, татко за пример. Шегувах се, че малък Наки има две майки. Наско прави абсолютно всичко, което правя аз, много ми помага. Намерили сме баланс и малкият е много добро бебе.”

Джена с нетърпение очаква и първата среща със своите почитатели на клубната сцена:



“На 1 юни започвам и графикът ми с участия е сериозен. Очаквам да се срещна с феновете, защото и аз съм се затъжила за тях, и те за мен.”
Категорична е, че не е имала притеснения заради отсъствието си от сцената и е на мнение, че дори такива паузи се отразяват положително на кариерата.

“Не съм се притеснявала от откъсването от сцената, защото всеки има нужда от почивка. Дори с появата на новия ми клип “Коя”, който предизвика такъв бум и днес направи 1 милион гледания за около 4 дни, и държи първо място в YouTube за България, установих, че трябва да се почива. Когато постоянно работим и правим всеки трети месец нова песен, няма как да направиш отново и отново хит. Когато малко се дръпнах настрани, видях какво се случва в бранша, каква музика се предпочита, какво липсва на пазара, и ми беше по-лесно да направя песен”, споделя тя.

Снимки: Виктория Сиракова