Фолкпевицата Джена се страхува за бебето си от уроки и лоши помисли на хората.

Това е причината изпълнителката да не говори публично за бременността си, за да не си навлече завистта и злобата на нейни недоброжелатели.

"Не мога да кажа, че се вълнуваме за бебето - по-скоро сме притеснени от чисто човешка гледна точка. Много лоши и мръсни хора има на този свят и сме решили да не разкриваме какво се случва около бременността на Джена", заяви пред "България Днес" Надя Стоева, свекърва на фолкпевицата и солистка на оркестър "Канарите", пише "България днес".

Стоева призна, че във фамилията й се усеща повече притеснение, отколкото вълнение за предстоящото раждане на бебенцето.



"Живот и здраве, да дойде моментът Джена да роди, тогава ще говорим повече и ще се похвалим за щастливото събитие. За нас най-важно в момента е детенцето да се роди живо и здраво и да не бъде застигнато от лошите помисли на хората. Прочетох за нас много злъчни материали, като попаднах само на един-два по-благосклонни. Не знам дали децата вече имат желание да се пише за тях, защото се появиха хиляди неща и много от тях не отговаряха на реалността", каза още Стоева.

Брюнетката и мъжът й разбират, че ще стават родители, в деня на снимките на клипа на песента "Зависима".

Тогава Джена не се е чувствала добре и помолила Стоев-младши да отидат до болницата.

"Тази новина ни разтърси и двамата. Тя преобърна живота ми, на моя съпруг и на цялата фамилия. Наско е много щастлив, постоянно си говорим за това, мечтаем си. Насълзяват ни се очите от вълнение. Това е най-благият момент в живота. Ние си го мислехме няколко месеца преди да стане, и си го бяхме планирали. Най-хубавото е да има продължение и плод на любовта", сподели щастливата изпълнителка.

Фолкпевицата разкри, че най-вероятно забременяването се е случило на морето на тяхното сватбено пътешествие.