Само няколко дни остават до най-вълнуващото събитие в живота на Джена и Атанас Стоев-младши, а именно тяхното сватбено тържество.

За Джена то ще бъде двоен празник, защото през юли, тя отбелязва и своя рожден ден. Суетата и при сватовете също е голяма, защото за първи път в семействата им се организира подобен празник. През уикенда певицата с един от най-топлите гласове в “Пайнер” побърза да информира своите почитатели, че веднага след сватбата, двамата с Атанас Стоев-младши ще отлетят на сватбено пътешествие. Коя е дестинацията, която младото семейство е избрала това лято, те не съобщават, но със сигурност ще е доста екзотична и изпълнена с емоции за тях.

От 12 юли Джена отново се връща на клубната сцена у нас, за да радва с песните си многобройните си почитатели. Изпълнителката, спечелила наградата за “Най-атрактивно присъствие на клубната сцена през 2015 г.” със сигурност ще се постарае да защити титлата и да накара меломаните отново да гласуват за нея в Годишните музикални награди на “Планета” ТВ.



И още една изненада очаква феновете на Джена, но през есента. Напълно с духа на актуалните вълнения около решението на британците за излизането на Великобритания от Европейския съюз, Джена е поканена за музикален гост на първото BREXIT-парти в Лондон на 1 октомври. Организаторите от “Будилникъ парти” са решили да направят поредица от български концерти в Англия, на които да обединят сънародниците ни. След Джена, на подобно парти, музикален домакин ще бъде и Преслава. Датата е 22 октомври, а мястото – отново The Alice клуб в сърцето на лондонското Сити.

Източник: Planeta.tv, снимки: Атанас Стоев - младши, личен архив