''Винаги зад успеха на една личност се крият лица, без които не можем.'' Това сподели Джена само няколко часа след премиерата на своя нов музикален проект “Градът работи за мен”.

Сингълът и видеото към него много бързо успяха да грабнат вниманието на меломаните и да се наредят сред най-актуалните заглавия, които предлага Лято 2015. Звездата на телевизия “Планета” не скри вълнението си, че за по-малко от денонощие “Градът работи за мен” е успял да регистрира над 100 000 гледания в Planeta Official, където бе презентиран за първи път. Това провокира изпълнителката да сподели своите благодарности към целия екип, допринесъл за поредния й успешен проект, пише Planeta.tv.



“Новият ми проект е факт и искам да благодаря на всички, които участваха в реализирането му. Операторът Жоро Марков и екипа, който му съдействаше. Спонсорите: Оптики Leonardo, White Water и Terra Spa. Салон Bo-Ny Brothers бяха в цял екип. :)) Make-up: Борислав Соколов - Бони и коса - Никола Филаретов. Стилист - Вили Вита, фотограф - Виктория Сиракова. Благодаря на хората, които остават скрити и направиха клипа ми реален и такъв, какъвто си го представях. Благодаря на Йорданчо Василковски - Оцко и на Мариета Ангелова”, сподели Джена в официалната си страница във Facebook.

Певицата пожела още на феновете си много спомени на това парче, да не спират да го слушат цяло лято и да ги зарежда с нейната любов.