Джена промотира новия си проект “Ти къде беше”. Песента и видеото силно впечатлиха зрителите. Тя заложи на коренна промяна във визията си.

“Ти къде беше” е началото на едно обещание, което ви дадох още през лятото – че ще продължавам да правя хубави песни, но и че искам промяна” - подчерта певицата и добави:

“Една песен, която е разказ за грешките, които правим от любов. Песен за сърцето, което винаги понася тежките удари на страстта, която често замъглява съзнанието ни и ни вкарва в опасни капани. Сърцето като буфер на цялата ни емоция. Сърцето като най-верния приятел, защото само то чрез ударите си, ни показва истината и ни води в правилната посока. Това е песен за моментите, в които нараняваме сърцето и отказваме да чуваме ритъма му” - разказва тя.

Автор на текста е Борислава Валентинова, музиката е на самата изпълнителка, а аранжиментът е направен от Пламен Петров от орк. “Кристали”.

“Толкова добре се справиха, че сега, когато слушам тази песен, имам усещането, че ритъмът в нея бие заедно с моето сърце” - категорична е тя.



Клипът е заснет в края на септември и е дело на изцяло нов екип.

“Трима млади мъже, които много ме изненадаха с желанието си имената им да не се изписват. Въпреки това, аз им благодаря, защото те дадоха цвета на тази песен. Още с първата ни среща, идеята им да снимаме в голяма, необитаема къща, семпло, ненатрапчиво видео, веднага ме грабна” - споделя Джена.

Видеото е снимано в къщата на един от най-големите оперни певци на всички времена Николай Гяуров.

Актуалната певица изцяло се довери за визията си на своя екип, който я представя в нова светлина. Гримът е дело на Бони, Маурицио Пироло се погрижи за страхотните прически, а стайлингът е на Вили Вита.

"Вълнението в душата ми е огромно и искам да благодаря на всички за прекрасните думи относно новата ми песен. За около 12 часа песента има над 108 хиляди гледания в youtube канала на телевизия Планета. Работих с прекрасен екип и изказвам възхищението си към всеки един от тях... За мен беше удоволствие да работя с вас. За мен беше и огромна чест да заснема видеото в дома на оперния певец Николай Гяуров. Място, пропито с атмосфера и музика. Поздравявам целия си екип още веднъж, а на почитателите ми пожелавам приятно слушане, много нови спомени и благодаря, че в сърцата ви има толкова много любов за мен. Обичам ви!" - написа изпълнителката във фейсбук профила си.