Само ден след Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, Джена засне видеоклип към най-новата си песен “Да се влюбя не допускам”.

Песента е авторска и е дело на композитора Калин Димитров и текстописката Тина Денчева. Джена споделя, че много залага на новото си парче, тъй като е динамично и носи много хитов потенциал, който се надява да бъде оценен от феновете.

Клипът е имиджов, със съвсем леко загатнат сценарий, а снимките за него протекоха на два снимачни терена. Видеото е режисьорски дебют на познатия като фотограф на звездите Костадин Кръстев - Коко и неговия екип. Джена е много доволна от работата си с тях, тъй като освен че са много талантливи, като всеки млад екип са много амбицирани и пълни с нови идеи. В клипа участие взема и републиканският шампион по културизъм Динко Желязков.

За грима и прическата си Джена отново се довери на Мис Бони и Еси, а цялостния имидж на певицата в отделните кадри е дело на Жоро Петков. Една от визиите е създадена от Еси, и в нея ще видим певицата изцяло в перли. Очаква се клипа на “Да се влюбя не допускам” да се появи в ефира на “Планета” и “Планета HD” до 10 дни. По време на снимките за клипа, Джена засне и ексклузивна фотосесия с фотографа (а в случая и режисьор) Костадин Кръстев - Коко.

Певицата споделя, че е много щастлива от наградите, с които бе отличена на Годишните музикални награди на телевизия “Планета”. Тя е горда, че баладата “Всичко давам да си тук” бе оценена по достойнство и благодари на всички свои почитатели, които са я подкрепяли през годината и на тези, които са били на участията й във веригата заведения “Планета Пайнер Клуб”. Припомняме ви, че на Годишните награди Джена бе отличена с два приза - за “Най-романтична балада” и за “Най-предпочитан изпълнител във веригата Планета Пайнер Клуб”.