И фолк певицата Джена била от ромски произход, твърдят запознати покрай слуховете, че бившият й Джино е от „скъпата боя“.

„Много ясно, че и тя е ромка, то на нея даже повече й личи. Неслучайно бяха сгодени“, коментират запознати.

Паспортното име на Джино Джи Бианкалана всъщност е Гино Ташев, както писахме по-рано. Макар Джена да го представяше като богат бизнесмен, запознати твърдят, че е обикновен тираджия и не е никакъв ВИП, пише hotarena.net.

Присъствието му в Къщата на ВИП Брадър е интересно покрай твърденията на Богданов, че е бил с Джена. Обиденият Джино се беше заканил да разкатае фамилията на фитнес инструктора, но когато влезе в Къщата, бързо си сви сармите.



Самата Джена се прави на ни лук яла, ни лук мирисала, което дразни феновете й. Във Фейсбук страницата й те постоянно я питат какво става и защо не опровергае думите на Богданов.

В крайна сметка пред „Всеки ден“ певицата лаконично каза: „Не желая да го коментирам. Кой каквото ще да говори. Не гледам това шоу. Жалко е, че здрави и прави момчета висят в една къща и по цял ден се въргалят и плетат интриги“, отсече нервно Джена.

Според запознати Богданов наистина е имал отношения с Джена.

Певицата обаче не искала да го вади на светло, защото паралелно с него поддържала връзка и със заможен бизнесмен на около 40-годишна възраст. С Пламен Богданов била за кеф, а с баровеца – за пари. Сега Джена била бясна, че креватните й авантюри излизат наяве.