След като претърпя пълен провал в опита си да унищожи кариерата на Кубрат Пулев, пишман-репортерката Дженифър Равало реши да се върне към приготвянето на голо суши. Тя използва интереса към себе си и бързо пусна в инстаграм клипче с организирано от нея парти с японски манджи. В поста към него пък обяснява как е сама жена в доминиран от мъжете бизнес, какъвто е приготвянето на сушито.

Явно Дженифър е готова да осребри всяка секунда от петте си минути известност покрай скандала с българина, който не й донесе чаканите пари и слава. Атлетическата комисия на щата Калифорния наложи изненадващо бързо наказание на българския боксьор. От спортния ръководен орган на американския щат решиха лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември или 6 месеца от датата на прословутата целувка.

Дотогава той има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства. Освен всичко друго софиянецът трябва да заплати глоба от 2500 щатски долара. На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на наложения му курс и как му е повлиял. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде намалено. Пулев ще трябва да плати и минимална глоба. Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши по делото за сексуално посегателство от страна на Кубрат Пулев обяви, че засега не се планира граждански иск по този казус, което ще рече, че Суши се е отказала да иска парично обезщетение от нашенеца.


Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата", обясни тя авало, която се оплака от сексуално посегателство от страна на Кубрат Пулев и поиска отнемането на лиценза му, замеси в скандала и приятелката на българския боксьор. Американката с филипински корени, позната като Кралицата на голото суши, се оплака, че е станала жертва и на кибертормоз, като посочи Андреа за автор на атаките.