Връзката между Кубрат Пулев и неговата приятелка Андреа е нестабилна, смята американската репортерка и готвач Джени Суши. Журналистката стана популярна покрай целувката на Кобрата и последвалия шумен процес пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Лицензът на боксьора беше замразен заради фриволното поведение след мача срещу Богдан Дину през март 2019 г.

Пулев се извини на Джени Суши за постъпката и дори премина специален курс за сексуален тормоз срещу жени. Въпреки това американката не е забравила случилото се. Самият Кубрат премина през куп перипетии в своята връзка с Андреа. Двамата скъсаха в началото на 2020-а, но след това отново се събраха. Певицата подкрепи своето дългогодишно гадже до ринга за мача с Антъни Джошуа през декември.

"Зарадвах се, когато Андреа се раздели с него - сподели пред "България днес" Джени Суши. - Като жена разбирам защо тя ми пращаше гневни лични съобщения. Защитаваше своята територия и беше лоялна на своя мъж. Щом някой може да лъже пред цял свят, представете си какви лъжи й е наговорил на нея. А тя просто е повярвала на всичко казано. Нямах представа, че отново са се събрали, защото не следвам българските шоубизнес новини, но тяхната връзка ми изглежда много нестабилна."